Mijn breakthrough na vijf uur coaching

Esther site def met hand-8292

Als je voelt dat het anders zou moeten kunnen, is niets ingewikkelder dan helemaal zelf te bedenken wát en hóe. Je bereikt het meest in samenwerking. Dat kan in een marathonsessie van vijf uur, maar dat kan ook anders.

“Wat is voor jou het belangrijkst in de context van je werk?”. Ik denk na en antwoord, ook al is het de tiende keer dat deze korte vraag mij wordt gesteld. Steeds meer komen de antwoorden niet uit mijn hoofd, maar vanzelf. Mijn onbewuste reikt me steeds meer antwoorden aan en meer, meer, meer. Er is geen nadenken, maar een onbewust weten. Uiteindelijk staat er een lange lijst met woorden, Waarden, die klaarblijkelijk voor mij belangrijk zijn als het over mijn werk gaat. Dan mag ik er maar acht kiezen.

Nieuw bewustzijn

Ik kan het niet beredeneren, maar onbewust vind ik de juiste volgorde van mijn Waarden. Dat mijn Waarde van het Weten uiteindelijk de basis blijkt te zijn van mijn diepste Waarde: de Inspiratie. Het inspireren van mensen en mijzelf kunnen laten inspireren door anderen. Een nieuw bewustzijn dat me helpt als leidraad in mijn werk en leven.

Dit was mijn Breakthrough aan het einde van de Masteropleiding NLP, tijdens de vijf uur durende Breakthrough coaching. Ongelooflijk wat we besproken hebben over mijn leven en de inzichten die ik graag nog wil opdoen. Na deze uren van praten en onderzoeken ben ik moe, maar ik voel me tegelijkertijd steeds krachtiger worden. Heel bijzonder wat mijn coach bij mij weet los te maken als het gaat over hoe ik de Master Practitioner kan zijn die ik mijn eigen coachees graag gun.

Wíl je het anders…….

Mijn nieuwsgierigheid naar wat ik nog meer te ontdekken heb in mijzelf en te doen heb in het leven, herken je misschien? Je bent niet per se ongelukkig, maar je vermoedt dat je nog meer kunt ontwikkelen in jezelf, waardoor je gelukkiger kunt zijn? Als je met mij aan het werk gaat, krijg je die inzichten in jezelf die het mogelijk maken dingen anders aan te pakken. Die je in staat stellen het gevoel van onmacht om het anders te gaan doen te veranderen naar de kracht om het ook écht te gaan doen. Want wíl je het anders? Dóe het dan anders! Ik werk graag met je samen om dat te bereiken.

Dóe het dan anders!

Als je je aangesproken voelt door deze blog, neem dan vooral contact op om bij een kop koffie of thee vrijblijvend kennis te maken. Stuur een bericht via www.lestro.nl/contact of een mailtje naar post@lestro.nl. Je krijgt binnen 24 uur antwoord.

DEEL DIT ARTIKEL