Leiderschapstraject

Jouw persoonlijke effectiviteit maximaal kunnen uitoefenen, is voor iedere (startende) leidinggevende natuurlijk essentieel. Je draagt verantwoordelijkheid voor de voortgang van je organisatie, de kwaliteit van je werk moet hoog zijn en je geeft waarschijnlijk 'tussendoor' ook nog leiding aan een team van professionals.

Via algemene opleidingen en trainingen kun je enorm veel kennis opdoen over wat leidinggeven (in tegenstelling tot managen) behelst. Maar wat betekent het voor jóu, als mens, om écht leiding te geven, voor de troepen te moeten gaan staan, de mens in alle drukte in het oog te houden en je vaardigheden in goed personeelsbeleid te ontwikkelen?

Daar is geen algemene cursus voor. Dat is een ontwikkeling die jij helemaal vanuit je eigen talenten, kwaliteiten, energieën en passie voor jouw rol moet gaan maken. Met een stevige, krachtige aanpak, gebaseerd op jouw natuurlijke kracht, werken we aan jouw persoonlijke effectiviteit als leidinggevende. In je acties, je communicatie, je doelgerichtheid, je kennis van HR- (of liever HB-) zaken die nodig zijn om echt leiding aan mensen te kunnen geven. Zodat alles wat jij doet vanuit jouw kracht en passie, zal bijdragen aan gelukkige teamleden in een succesvolle organisatie!

Dit traject kan ook gevolgd worden in teamverband, voor MT's die inzien dat hun effectiviteit en slagvaardigheid altijd kunnen groeien. Vanuit kennis van de natuur van de organisatie en de behoefte aan slagvaardig en toekomstgericht leidinggeven.

Gerelateerd